<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Free Trial

Kokeile HubSpot Akatemiaa 30 päivää ilmaiseksi

 

 

Tutustu, Kokeile ja Osallistu

Kokeile HubSpot Akatemiaa 30 päivää veloituksetta. Kokeilujakson aikana voit osallistua valmennuksiin, saat pääsyn oppimisympäristöön ja tukipalveluun. Näet miten Sales Communicationsin HubSpot Akatemia toimii ja saat kokemuksen Suomen parhaasta HubSpot-tuki- ja koulutusohjelmasta.
Saat meiltä noin kerran viikossa sähköpostin, jossa annamme hyödyllistä tietoa HubSpot Akatemiaan liittyen, kutsumme seuraaviin työpajoihin, ja sovimme henkilökohtaiset tukipuhelut kanssasi.

HubSpot Akatemian 30 päivän Free Trial sisältää:
  • Osallistumisen valmennuksiin kokeilujakson aikana
  • Pääsyn digitaaliseen oppimisympäristöön ja koulutusmateriaaleihin
  • 1 tunnin henkilökohtaista HubSpot-tukea silloin kun sinulle sopii
  • HubSpot-portaalianalyysin, jonka avulla selvität nykyisen HubSpot-portaalin tilan ja saat kokeneen HubSpot-asiantuntijan suosituksia, miten hyödyntää eri ominaisuuksia liiketoiminnan tueksi
  • Koulutuksen HubSpotin uusiin ominaisuuksiin 

Kenelle kokeilujakso sopii?
HubSpot-käyttäjille, portaalin pääkäyttäjille, markkinoinnissa, myynnissä ja asiakaspalvelussa työskenteleville, jotka tarvitsevat tukea ja koulutusta sekä haluavat lisää tietoa HubSpotin mahdollisuuksista ja parhaista käytännöistä.

Täytä lomake ja tilaa ilmainen 30 päivän kokeilujakso heti