<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Millainen on Akatemian HubSpot sertifikaattipäivä?

HubSpot Akatemian vuosijäsenyys sisältää monipuolisesti erilaisia oppimista tukevia kohtaamisia ja yksi näistä on HubSpot sertifikaattipäivä. Kerran vuosineljänneksen aikana pidettävä päivä tukee sinun HubSpot-osaamista HubSpot Academyn sertifikaattien suorittamisen avulla.

Päivän aikana teemme ryhmässä vähintään kaksi sertifikaattia. Otamme huomioon päivän suunnittelussa jo tehdyt sertifikaatit, jotta saamme tehtyä vähintään kaksi uutta sertifikaattia jokaisen osalta. Sertifikaattipäivän aikana opiskelemme ryhmässä sertifikaattien digitaalisia sisältöjä sekä keskustelemme ryhmässä opeistamme. Ryhmässä on mukana Akatemian valmentaja, joka on tukemassa ja vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

MarkusAlkutilaisuus

Kun olemme tehneet sertifikaattiin liittyvät digitaaliset sisällöt, siirrymme sertifikaatin kokeen tekoon. Koe kestää yleisesti n. 1-2 tuntia tehdä. Suoritamme kokeet yhdessä. Kokeen aikana voit kysyä valmentajalta mitä kysymykset ja vastaukset tarkoittavat suomeksi.

HubSpot Akatemia - Liity nyt!

Onnistuneen kokeen jälkeen saat HubSpot Academyltä digitaalisen sertifikaatin, jonka voit tulostaa tai liittää LinkedIn-profiiliin. Sertikaattipäivän ansiosta saat ajatuksia ja vinkkejä oman yrityksesi markkinoinnin ja myynnin kehittämiseksi sekä nostettua omaa arvoasi työelämässä. 

 

Haluatko tietää lisää HubSpot Akatemian jäsenyydestä?

Varaa aika kanssani alla olevasta kalenterista!

 
Markus Valtonen

Markus Valtonen

Markus auttaa yrityksiä kasvamaan tehostamalla yritysten markkinointi-, myynti- ja asiakaspalveluprosesseja. Markuksen intohimon kohteita on markkinoinnin ja myynnin yhteispeli, Suomen jalkapallomaajoukkue ja FC Honka. Vapaa-ajalla löydät Markuksen salilta tai kahvilasta lukemassa markkinoinnin ja myynnin kirjoja.