<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Miten HubSpot Akatemian jäsenyyden voi hankkia?

HubSpot Akatemiasta voi ostaa joko yksilö-, tiimi-, tai yrityslisenssin. Valitse ensin minkä jäsenyyden haluat hankkia ja paina sen jälkeen “osta jäsenyys” painiketta. Tämän jälkeen sivu ohjaa sinut täyttämään tilauslomakkeen. Maksutavaksi voit valita joko verkkolaskun, sähköpostilaskun, paperilaskun tai luottokortin. Jäsenyys maksetaan yhdessä erässä ja maksuaika on seitsemän päivää.

Kun olet täyttänyt tilauslomakkeen ja painanut “tilaa lisenssi” painiketta, saat sähköpostilla vahvistusviestin. Vahvistusviestissä on kalenterilinkki, josta voit varata Akatemian starttipalaverin. Starttipalaverissa kartoitetaan HubSpot-osaamistasosi sekä käydään läpi sinun tavoitteesi ja tarpeesi Akatemian jäsenyydelle. Starttipalaverissa sinulle annetaan ohjeet, mitä työpajoja ja online-moduuleja sinun olisi hyvä suorittaa. Starttipalaverissa sinulle luodaan tunnukset Akatemian oppimisympäristöön. Käymme läpi oppimisympäristön toiminnallisuudet ja miten pystyt suorittamaan online-moduuleja sekä ilmoittautua työpajoihin.

HubSpot Akatemia - Liity nyt!

Tämän jälkeen olet valmiina aloittamaan polkusi kohti HubSpot-huippuosaajaa.

Matias-Markus-Toimisto-DY4A9295_1080x1080

Haluatko kuulla lisää siitä, miten Akatemia voi nostaa sinun HubSpot-osaamista? Varaa aika kalenteristani jatkokeskustelulle! 

 

 

 

 

Markus Valtonen

Markus Valtonen

Markus auttaa yrityksiä kasvamaan tehostamalla yritysten markkinointi-, myynti- ja asiakaspalveluprosesseja. Markuksen intohimon kohteita on markkinoinnin ja myynnin yhteispeli, Suomen jalkapallomaajoukkue ja FC Honka. Vapaa-ajalla löydät Markuksen salilta tai kahvilasta lukemassa markkinoinnin ja myynnin kirjoja.