<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kevätlukukausi on takana ja nyt on luvassa tietoa syyslukukaudesta

Kiireinen kevät takana ja nyt pitäisi pohtia, miten kehittää omaa osaamista ja HubSpotista saatavan hyödyn määrää syksyllä? Hieno, juttu sillä päädyit lukemaan juuri oikeaa blogitekstiä.

Monella yrityksellä on ongelmana, että HubSpotin ominaisuuksista on käytössä vain kolmasosa. Miksi? HubSpotia ei ole kytketty riittävän hyvin liiketoimintaan, ihmisillä ei ole riittäviä taitoja tai tietoa siitä, mitä ominaisuuksilla pystytään tekemään. 

Samalla ihmisillä ei ole aikaa paneutua kunnolla eikä opetella asioita. Kiireen keskellä pienet ja rutiininomaiset asiat on helpompaa toteuttaa kuin ottaa itselleen aikaa henkilökohtaiselle kehittymiselle. Olen jutellut monien ihmisten kanssa aiheesta, ja kyllä sitä aikaa löytyy, kun raivaat ja priorisoit asioita, jotka ovat sinulle ja yrityksellesi tärkeitä. Luo systematiikka ja tavat, joiden avulla pystyt kehittämään omaa osaamistasi. 

Olemme HubSpot Akatemian syyslukukautta varten luoneet vahvemman systematiikan, jossa on tarkoitus on tukea yksilön, tiimin ja yrityksen oppimista monipuolisin keinoin. Webinaarit opettavat teorian ja modernin tavan tehdä myyntiä, markkinointia ja asiakaspalvelua. Webinaarien jälkeen työpajoissa syvennymme valmentajan avustuksella siihen, miten webinaareissa käsiteltyjä asioita tehdään käytännössä ja miten juuri sinä saat tehtyä HubSpotilla parempaa markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua. 

Työpajojen jälkeen tulevat online-moduulit, jossa annetaan vinkkejä siihen, miten työpajoissa opittuja asioita viedään arkeen ja saadaan nopeita voittoja. 

Tällä tavalla jokainen pystyy itse omaan tahtiin opiskelemaan webinaareissa ja online-moduuleissa opetettavia asioita. Samalla työpajojen kautta siellä on kuitenkin se sosiaalinen paine osallistua työpajoihin ja raivata omasta kalenterista aikaa oppimiselle. Olemme saaneet erinomaista palautetta erityisesti työpajoista, sillä niissä jokainen on päässyt tekemään oman portaalin kanssa hommia ja samalla saaden käytännön vinkkejä niin valmentajalta kuin muilta HubSpot-käyttäjiltä. 

Lue alla oleva aikataulu Akatemian tulevista työpajoista, webinaareista (ilmaiset) ja online-moduuleista ja ilmoittaudu mukaan Akatemian jäseneksi. 

 

Katso-Akatemian-Työpajat

 


Työpajat: 

14.8. → HubSpot CRM & Sales, myynnin startti (4h) 

29.8. → HubSpot Service, parempaa asiakaspalvelua (4h) 

10.9. → HubSpot Marketing, vauhtia markkinointiin (4h) 

17.9 → Conversational Marketing (4h) 

24.9. → Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli toimimaan (8h)


Webinaarien ja online-moduulien aikataulu:

6.8. Moderni myynti & HubSpot Sales Hub → webinaari 

13.8. HubSpot Sales Hub quick wins/tools → käyttötapaukset online-moduuli

20.8. Moderni asiakaspalvelu & HubSpot Service Hub → Webinaari  

27.8. HubSpot Service quick wins/tools → käyttötapaukset online-moduuli

29.8. HubSpot Marketing Hub → webinaari

10.9. HubSpot Marketing Hub quick wins / tools → käyttötapaukset online-moduuli

12.9. Takeaways from Inbound 2019 → webinaari

16.9. Myynnin ja markkinoinnin yhteistyö (smarketing) → webinaari

24.9. HubSpot smarketing quick wins/tools → käyttötapaukset online-moduuli

 

 

Markus Valtonen

Markus Valtonen

Markus auttaa yrityksiä kasvamaan tehostamalla yritysten markkinointi-, myynti- ja asiakaspalveluprosesseja. Markuksen intohimon kohteita on markkinoinnin ja myynnin yhteispeli, Suomen jalkapallomaajoukkue ja FC Honka. Vapaa-ajalla löydät Markuksen salilta tai kahvilasta lukemassa markkinoinnin ja myynnin kirjoja.