<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inbound-osaajan 10 taitoa

Tässä lyhyt luonnehdinta muutamasta inbound-osaajan taidosta. Mikä näistä kuvaa parhaiten sinun tehtäviäsi? Kuuluuko toimenkuvaasi useampikin taito? 

Sisältö

Content Marketer tuottaa monipuolista sisältöä eri kanaviin ja formaatteihin: markkinointi- ja myyntitekstit, videot, podcastit, botit ja blogit. 

SEO

SEO expert tietää miten hakukone tulkitsee tietoa ja osaa hyödyntää Content Strategy (nykyään SEO) -työkalua.

Mainonta 

Paid Media Expert on ostetun mainonnan asiantuntija, joka hallitsee mm. Google Ads:n ja sosiaalisen median mainonnan eri muodot.

Myynti

Sales Manager käyttää HubSpotin Sales -työkalun eri ominaisuuksia liidivirran tehokkaaseen segmentointiin ja asiakkuuden hallintaan.

Automaatio

Automation Expert ymmärtää automaation mahdollisuudet ostopolun eri vaiheissa ja hallitsee workflow-työkalun.

Analytiikka

Analytics specialist osaa lukea analytiikkaa ja tehdä siitä oikeita johtopäätöksiä parantaakseen markkinoinin ja myynnin tuloksia.

Some

Social Media Manager on some spesialisti, joka tuottaa sisältöä ja promootiota kaikkiin some-kanaviin.

Markkinointi 

Digital Marketer ymmärtää markkinoinnin kokokuvan ja osaa kaikki HubSpotin markkinointityökalut.

Tekniikka

Martech Specialist hallitseen teknisen alustan ja on kiinnostunut jatkuvasti ylläpitämään osaamistasoaan teknologian kehittyessä.

Asiakkuus 

Customer Success Manager huolehtii asiakkuudesta koko elinkaaren ajan ja toimii myynnin, markkinoinnin sekä asiakaspalvelun avainrooleissa.

 

Katso-Akatemian-Työpajat

 

Jani Aaltonen

Jani Aaltonen

Janilla on yli 20 vuoden kokemus asiakasyritysten myynnin kasvattamisesta. Hän on erikoistunut inbound-markkinointiin, myyntiin, konvertoimaan verkkovierailijoista myyntiliidejä sekä siihen, miten tehdään myyntiä niin, että ihmiset todella ostavat. Jani on merkittävä sosiaalisen median tekijä markkinoinnin ja myynnin parissa. Hänen suosituimmat kanavansa ovat podcastit KasvuPodcast, Lead & Trust, Myyntikanava ja Suoraa puhetta.