HubSpot Akatemia Blogi

HubSpot Akatemian uudet palvelupaketit

Kirjoittanut Jani Aaltonen | Jun 24, 2019 1:48:40 PM

Olemme uudistaneet meidän Akatemian palvelupaketit tukemaan paremmin oppimista ja HubSpot-osaamisen tason nostamista niin yksilö-, tiimi-, kuin yritystasolla.

Meidän tapa oppia on monipuolistunut. Emme istu enää pelkästään luokkahuoneissa kuunnellen opettajan sanomaa vaan käytämme hyvin monipuolisesti eri kanavia oppimisessa. Nykyään puhutaan paljon blended learningistä, jossa luokkahuone ja digitaalinen oppimisympäristö sulautetaan yhdeksi kokonaisuudeksi. Oppimisen pitää toteutua “on demand” – kuten olemme tottuneet Netflixiäkin käyttämään – haluamme opiskella silloin, kun se meille sopii. Tämä on johtanut digitaalisten kurssien ja koulutusohjelmien suosion räjähdysmäiseen kasvuun.

Kuitenkin haaste on siinä, että kuinka paljon näitä online-kursseja suoritetaan loppuun. Jos mietit itseäsi, kuinka säntillisesti olet suorittanut online-kurssit, joihin olet ilmoittautunut? Aika monella nousee tässä vaiheessa käsi pystyyn.

Tämän vuoksi olemme luoneet alustan, jossa yhdistetään fiksulla tavalla hands-on tekeminen työpajoissa ja omatoiminen oppiminen digitaalisessa oppimisympäristössä. Voimme tukea oppimistasi paremmin, kun yhdistämme useita oppimisen tapoja  ja lisäämme oppimiseen sosiaalisia elementtejä.

Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta (NPS 100) hands-on työpajoista nykyisiltä HubSpot Akatemian jäseniltä. He ovat nauttineet siitä, että työpajoissa pääsee tekemään itse HubSpotilla töitä ja kuulemaan, miten muissa yrityksissä vastaavanlaisia juttuja on tehty.

HubSpot Akatemian palvelupaketit

Toimme yksilölisenssiin uuden HubSpot-osaajan perehdytyksen sekä kokeneemmille käyttäjille koulutuksen uusista HubSpot-ominaisuuksista. Lisäksi GDPR-konsultointi ja vähintään kuukausittaiset live webinaarit kuuluvat pakettiin. Nivomalla live webinaarit, online-moduulit ja hands-on työpajat pystymme tukemaan paremmin sinun henkilökohtaista oppimista.

Tiimi- ja yrityslisenssiin olemme tuoneet lisäominaisuuksia, jotka kiihdyttävät tiimin ja yrityksen oppimista sekä kasvattavat HubSpotista saatavan hyödyn määrää liiketoiminnalle. Olemme lisänneet tiimi- ja yrityslisensseihin mm. henkilökohtaiset valmennus- ja tukisessiot sekä osaamisen kehittymisen seurannan, jotta voimme varmistaa, että oppiminen viedään arkeen.

Yrityslisenssin haltijalle olemme myös yrityksen räätälöity partneri oppimisen kehittämisessä;  yrityskohtaiset työpajat, strategi-tapaamiset ja asiakkuusprosessien toimintamallin konsultointi ovat yrityksen tarpeiden mukaan suunniteltuja. Näin voimme aidosti sparrata ja tukea teidän yritystä saavuttamaan teille tärkeät liiketoimintatavoitteet teidän inhouse-osaamista kehittämällä.

Löydät täältä tarkemmat tiedot uusista palvelupaketeistamme.

Mikäli haluat kuulla tarkemmin Akatemiasta ja miten se soveltuisi sinulle, tiimillesi ja teidän yritykselle, varaa kalenterista aika ja jatketaan keskustelua.