<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Akatemia on sinua varten

Sitä voisi helposti luulla, että jos on suorittanut 22 HubSpot-sertifikaattia, ei ole enää mitään uutta opittavaa. Näin ei ole. Vuonna 2016 olin kuudes ihminen maailmassa, joka oli suorittanut kaikki HubSpot-sertifikaatit. Niitä oli tuolloin 15. Tänä päivänä niitä on yli kaksikymmentä ja koko ajan tulee uusia. Samalla myös aiempia jää pois, koska maailma muuttuu ja koulutusaineistojen pitää kehittyä. 

Vuoden 2019 alussa minulla on edelleen kaikki sertifikaatit suoritettuna. Olen päivittänyt säännöllisesti kaikki vanhat sekä suorittanut uudet sitä mukaan, kun ne on julkaistu. Edelleen olen sitä mieltä, että oppiminen on vasta alussa ja janoan koko ajan uutta tietoa. Minun mielestäni osaamisen kehittämisen pitää olla jatkuvaa ja dynaamista.

HubSpot-ekosysteemi kehittyy valtavalla vauhdilla. On ihan selvää, että pelkkä sertifikaattiosaaminen ei riitä, jos haluaa ottaa ohjelmasta kaiken hyödyn irti. Toki sertifikaatit luovat hyvän pohjan, mutta varsinainen päivittäinen tekeminen HubSpotin ympärillä ylläpitää oikeaa osaamistasoa. Entäpä jos jokin osa-alue on työpöydällä vain kerran kuukaudessa tai jopa harvemmin. Onko tekeminen silloin parhaalla mahdollisella tasolla?

Osaamisen kehittäminen vaatii aikaa

Ammattitaito syntyy toistoista. Päivittäisrutiinit on helppo pitää yllä sen jälkeen, kun ne on yhden kerran opetellut kunnolla. Mutta, riittääkö yksittäisen ihmisen aika varsinaiseen työhön, jatkuvasti kehittyvän ohjelman seuraamiseen ja uusien ominaisuuksien haltuunottoon? Ja missä välissä niitä sertifikaatteja ehtii suorittamaan?

Olen käyttänyt HubSpotia vuodesta 2013 lähtien – seitsemäs vuosi siis menossa. Vuosien varrella olen analysoinut asiakkaiden portaalin käyttöä satoja kertoja. Merkittävin huomio analyyseistä on, että portaalia käytetään vajaateholla. Miksi näin on? Tärkein syy lienee, että HubSpotin kehittyessä on yhden ihmisen aivan mahdotonta ottaa haltuun uutta osaamista samaan tahtiin. 

Akatemia on sinua varten

Olemme luoneet HubSpot Akatemian sinulle, joka käytät ohjelmaa työssäsi. Osallistumalla työpajoihin, suorittamalla sertifikaatteja, käymällä läpi onlinemoduleja sekä tekemällä testejä voit rakentaa omaa taitotasoasi. Pieni pala kerrallaan omaan tahtiin. 

Olemme rakentaneet HubSpot Akatemian yhdessä Coco Investin ja Sales Communicationsin kanssa. Itseasiassa olin hyvin innoissani, kun Jani Aaltonen pyysi minua valmentajaksi. Akatemiassa on minun lisäkseni useita valmentajia, joista kukin on erikoistunut yhteen tai useampaan osaamisalueeseen. Itselläni hallussa on sertifikaatit ja portaaliaanalyysit. Meidän ideamme on nostaa suomalaisten HubSpot käyttäjien osaamista, jotta jokainen saisi enemmän irti investoinnistaan.

Me valmentajat olemme tukenasi koko opintojen ajan. Varaa yksilöllistä aikaa, jossa saat online-valmennusta tai voit osallistua Hands-on -työpajoihin, joissa valmennetaan kädestä pitäen. Teoriaosuus tulee sertifikaateista, joihin saat hyvän opastuksen sekä suuren määrän vinkkejä ja aineistoja, joiden avulla suoritat sertifikaatit tehokkaasti.

Rakenna oma opintopolkusi

Inbound on tiimityötä. Toimivan ja tehokkaan inboundtiimin osaaminen koostuu erilaisista taidoista. Akatemian osaamistasot: pronssi, hopea ja kulta liittyvät juuri niihin taitoihin mitä inboundissa tarvitaan.

Akatemiassa on yksilöllisiä opintopolkuja, joihin voit valita haluamiasi opintomoduleja. Aluksi pääset tekemään valmentajan kanssa oman suunnitelman kuinka hyödynnät Akatemiaa seuraavat 12 kuukautta. Saatat kysyä, miksi Akatemian jäsenyys on vähintään vuoden pituinen? Minäpä kerron. Tuskin kukaan meistä voi jättäytyä viikoiksi vapaalle opiskelemaan uutta. Taidot eivät synny hetkessä ja saadakseen tuloksia, osaamista pitää rakentaaa pala palalta. Siksi olemme luoneet opintomoduleja, joita voi suorittaa työn ohessa omaan tahtiin 12 kuukauden ajan. 

Ja tämä on vasta alkua. Olemme sitoutuneet tekemään uutta koulutusaineistoa sitä mukaa, kun HubSpot kehittyy. Pysymällä Akatemian jäsenenä saat jatkuvasti tuoreinta koulutusta suomeksi ja uutuudet heti käyttöösi.

Tervetuloa HubSpot Akatemiaan!

Leila Koistinen, HubSpot Certified Trainer

HubSpot Akatemia - Liity nyt!

Leila Koistinen

Leila Koistinen

HubSpot Certified Trainer. Yli 20 vuotta kokemusta markkinointiviestinnästä. Suorittanut kaikki (yli 20) HubSpot sertifikaatit (6. maailmassa, 2016).