<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Akatemia on digitaalinen kampus

Inbound-markkinointi lähti nopeaa kasvuun Suomessa noin kuusi vuotta sitten. HubSpot on tällä hetkellä Suomen suosituin markkinoinnin automaatiojärjestelmä. Lisäksi ilmainen CRM ja kohtuuhintainen Sales sekä websivujen CMS-järjestelmä valtaavat markkinoita. Tunnettuus on kunnossa ja inboundin vetovoimainen asiakaskeskeisyyttä painottava lähestymistapa sopii monelle yrityksille. Flywheel pyörii hyvin!

Suomalainen HubSpot Akatemia on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat paremman tuoton investoinnista inboundiin. Moni digitalisaatiosta kasvuvauhtia ottanut yritys on törmännyt osaajapulaan. Akatemia poistaa kasvun esteitä valmentamalla digimarkkinointiin ja -myyntiin moniosaajia.

Vuonna 2014 Suomessa oli muutama sata HubSpot-käyttäjää. Nyt viisi vuotta myöhemmin käyttäjiä on jo tuhansia. Kasvu ei ole 10X vaan se on paljon enemmän. Omalle suomenkieliselle HubSpot Akatemialle on siksi vahva kysyntä. Akatemiassa kohtaavat innostunut yhteisö, osaavat valmentajat ja yhteinen tahtotila parempiin tuloksiin. 

Tahtotilasta puheenollen. Kuinka moneen seuraavista kysymyksistä vastaat kyllä?

 • Haluan kehittää omaa HubSpot-osaamista ja markkina-arvoa
 • Haluan pysyä digitalisaation kehityksessä mukana
 • Haluan jatkuvasti parantaa markkinoinnin ja myynnin tuloksia
 • Haluan parantaa inhouse-tiimin osaamista
 • Haluan paremman tuoton investoinnista inboundiin 
 • Haluan digimarkkinoinnin moniosaajaksi

Jos sanoit mielessäsi usean kerran kyllä – tervetuloa Akatemian kampukselle. Meillä on sinulle digitaaliseen oppimisympäristöön rakennettuna:

 • HubSpot-sertifikaattien valmennus
 • Hands On -työpajat
 • Personoidut kurssit
 • Omat Flywheel-opintopolut
 • F2F valmennusta 
HS-Akatemia

Akatemia nostaa käyttöastetta 

Monella HubSpotin käyttäjällä portaalin käyttöaste on alhainen. Tämä tarkoittaa, että kaikkia ominaisuuksia ei ole ehditty ottaa käyttöön tai järjestelmää käytetään yksipuoleisesti esim. vain sähköpostimarkkinointiin. HubSpotissa on 25 erilaista markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun appia käytettävissä. Normaalitilanne on se, että aktiivisesti niistä käytetään noin 30 %.

Akatemiassa olemme sitoutuneet HubSpotin käyttöasteen nostamiseen. Sertifikaatteja tekemällä jäsenet saavat vahvan strategisen pohjan inboundiin. Akatemiassa HubSpot-sertifikaateista on omat materiaalit ja sertifikaattipäivät. Lisäksi jokainen jäsen saa sertifikaattien suorittamiseen henkilökohtaista valmennusta. Tälle pohjalle olemme tuottaneet Hands On -työpajat. Työpajoissa keskitytään tekemään oikeita taktisia valintoja, suunnitellaan inboundkampanjoita ja parannetaan oman portaalin käyttöastetta. Olemme nimenneet työpajat seuraavasti:

 • HubSpot Marketing – get started!
 • HubSpot CRM – get started!
 • Lisää liidejä
 • Lisää myyntiä
 • Kasva paremmin

Nämä "perustyöpajat" järjestetään uusintoina joka kvartaalissa. Jäsenten toiveiden mukaan työpajoja tulee perusohjelmaan lisää. Työpajoihin voi ilmoittautua myös suoraan. Katso työpajojen aikataulu ja hinnat täältä! Akatemian jäsenille kaikki työpajat kuuluvat vuosimaksuun. Ilmoittautuminen on tärkeää, koska työpajoihin otetaan vain kuusi henkilöä. Tällä varmistetaan valmennuksen taso ja henkilökohtaisuus.

Oma personoitu opintopolku

HubSpotin ottaa käyttöön viikoissa, inboundistrategiat ja parhaat käytännöt saa liikkeelle kuukausissa. Jatkuva parantaminen ja ylivoimainen kilpailuetu vie vuosia. Oma oppiminen käynnistyy yhdessä valmentajan kanssa. Valmentajan kanssa käydään läpi tavoitteet ja taitotaso sekä mietitään etenemisen rytmi. Digitaaliseen oppimisympäristöön on koottu yli 60 opintomodulia. 

Yhdessä työpajojen, sertifikaattipäivien ja F2F-valmennusten kanssa rakentuu oma personoitu opintopolku. Opintopolulla on kolme taitotasoa ja kymmenen eri taitoa. Esimerkiksi SEO-asioita käydään läpi jo get started-kursseilla. Niissä taitotaso on pronssi. Lisää liidejä ja myyntiä sisältöjen myötä on mahdollista nostaa osaaminen hopeakantaan. Kun kasva paremmin -työpajan testit ja materiaalit on läpikäyty, taitotaso on kulta. Digitaalisessa oppimisympäristössä näet jokaisen sinulle suunnatun opintomodulin ja saat palautetta taitotasostasi. Näin voit myös osoittaa osaamisen työyhteisössä ja kasvatat markkina-arvoasi. 

Akatemian jäsenyys ostetaan 12 kuukaudeksi. Suosittelemme, että mietit opintopolut kvartaalitasoisesti. Mitkä asiat kiinnostavat ja ovat sinulle tarpeellisia ja ajankohtaisia? Varaa riittävästi aikaa valmentajilta ja osallistut aktiivisesti sertifikaattipäiviin ja työpajoihin. Näin saat jäsenyydestä parhaimman hyödyn. Oma aika on kullan kallis. Tee päätös kuinka paljon käytät aikaa kolmen kuukauden jaksoissa niin saat rakennettua osaamistasi ilman paineita askel askeleelta.  

 

HubSpot Akatemia - Liity nyt! 

SalesComm Team

SalesComm Team

Suomen johtava HubSpot konsultti. Autamme yrityksiä luomaan kitkattomia asiakaskokemuksia HubSpot-alustalla.